Dansk erotisk webshop er Nordens billigste

Den 100% danske sexshop MakeLove er formentligt en af Danmarks allerbilligste erotiske sexshops som findes i Danmark. Tiderne hvor det er normalt at betale op til flere tusinde kroner for sexlegetøj er for længst forbi, fordi billigt sexlegetøj er det nye sort indenfor sexlegetøjsbranchen. Sexshoppen som er beliggende den københavnske vestegn har med relativ stor succes lanceret et koncept, hvor sexlegetøj skal være langt billigere end tilfældet er i dag. Måden, hvorpå sexshoppen agerer, er, at man køber sexlegetøj hjem fra Fjernøsten og dermed undgår man de fordyrende mellemled som en grossist i virkeligheden er. Der er intet som helst i vejen med hollandske og tyske grossister. Det eneste man kan sætte fingeren på er priserne, der bliver derefter. Det er ret enkelt at teste, om en sexshop er den billigste og den letteste måde at gøre det på, er ved at lave nogle hurtige sammenligninger på udvalgte produkter.

Lad os teste priserne på TENGA onani æg til mænd

Hvis vi nu tager forbi Aarhus og besøger den vinkende, så fremgår det her af hjemmesiden, at 6 en gangs onani æg koster kr. 369,00. Hvis vi tager udgangspunkt i eksakt samme vare hos MakeLove sexshop, fremgår det, at det nøjagtigt samme produkt koster kr. 199,00. Det giver altså en procentuel besparelse på 46,1%. Du sparer altså 46,1% ved at købe dine TENGA onani æg på makelove.dk fremfor hos den vinkende dame i Aarhus.

Hvis vi nu surfer forbi den kærlighedsnydende på Sydsjælland, så koster det selvsamme produkt kr. 349,00 hvor det på makelove.dk koster kr. 199,00 for TENGA onani æg 6 stk. Procentuelt bliver det en besparelse på 43%. Der er altså noget om snakken, når makelove.dk siger, at de er forhandlere af billigt sexlegetøj.

Sexshoppen med noget for enhver smag og pengepung

Når man går ind på sexshoppen er der noget for enhver smag og for enhver pengepung. Og det er faktisk uanset om man er interesseret i de dyre mærkevarer eller om man leder efter sammenlignelige sexlegetøjs produkter. Uanset, hvad man er til, finder man det på shoppen. Og det smarte er, at hvis man leder efter noget som ikke findes, kan man altid ringe eller skrive. Så bliver det nemlig bestilt hjem såfremt det også har en relevans for andre end en selv. Det er der vist ikke mange sexshop der gør sig i, men det gør man som en tjeneste på makelove.dk. Det er ret smukt i al sin enkelthed, er det ikke?

Den højre hånd gør arbejdet for mænd og kvinder

Mange vil sikkert hævde at klør 5 eller den ene finger er alt rigeligt. Det er det muligvis også, hvis ikke man har prøvet at eksperimentere med sexlegetøj før. Men det er helt evident, at når man først har prøvet at eksperimentere med sexlegetøj, så vil man aldrig rigtig vende tilbage til hånden eller fingrene. Lyder det for godt til at være sandt? Jamen, lad os tage et kig på FLESHLIGHT som er et af de allermest populære produkter på markedet for mænd. Her har producenten formået at lave en kunstig vagina som er så naturtro som overhovedet muligt. Ikke nok med det, FLESHLIGHT er samtidigt en tro kopi af nogle af de allermest populære pornostjerner i hele verdenen. Der kan nævnes en hel del som har fået deres intime dele foreviget som en kunstig vagina: Jenna Haze, Tera Patrick, Kayden Kross, Tori Black, Riley Steele, Alexis Texas og Stoya Lotus for nu blot at nævne nogle få FLESHLIGHTS. Igen, sexshoppen makelove.dk udmærker sig igen ved at have de allerbilligste priser. Lad os tage et kig på de syndefulde oppe i Åbyhøj, lidt udenfor Aarhus.

FLESHLIGH Pink Lady Original koster i Åbyhøj kr. 449,00. Den samme FLESHLIGHT koster kr. 299,00 hos MakeLove sexlegetøj.

Lad os kigge på den procentuelle besparelse: Du sparer altså 40,4% ved at handle din FLESHLIGHT sexlegetøj online hos makelove.dk.