Loftlampe

Der findes et utal af forskellige loftlamper i Danmark

Det kan være svært, når man skal købe en ny loftlampe. Udvalget er meget stort, og valget bliver derfor svært. I Danmark har vi stolte traditioner indenfor loftlamper og lamper generelt. Kendte store mærker som LE Klit, Poul Henningsen, Arne Jacobsen og Verner Panton har været til at skabe kvalitets loftlamper til den danske befolkning og resten verdenen. Disse lamper er dog alle i den dyre ende, og det kan derfor være aktuelt at kigge på andre, når der skal købes en ny loftlampe. 

En dansk virksomhed har et udvalg på over 30.000 lamper. Der vil derfor være god chance for at finde en lampe, der passer lige til dig.

Når lampen er købt, skal man også til at tænke over valget af pære til loftlampen. Igen er der flere muligheder. En pære der igennem de seneste år har oplevet stor vækst er LED-pæren. På verdensplan er den pære stormet frem. Det findes der flere grunde til. Den ene er, at LED-pæren bruger langt mindre energi i forhold til de traditionelle. Derfor er denne pære mere CO2 venlig at bruge i din loftlampe. Belysningen er samtidig hyggelig, og disse to grunde har gjort, at denne pære har oplevet stor vækst.