brystoperation

Du skal vælge dette rette sted når du skal have en brystoperation

En brystoperation kan være et ømt punkt for mange. Når man skal have lavet et kosmetisk indgreb er det for mange et individuelt spørgsmål om hvad som er smukt. Du skal derfor finde en læge eller kirurg som du føler dig tryg ved og som kan give dig det resultat du ønsker.

Det er vigtigt med en kirurg som forstår hvad dine ønsker og behov er, af samme årsag er det vigtigt inden du går til konsultation at finde ud af hvad du ønsker dig i forhold til din brystoperation. I dette indlæg vil du kunne læse mere om hvad du bør overveje inden du går til konsultation så du får et optimalt resultat på dit indgreb:

Hvilke implantater?

Der findes mange typer implantater. Specielt kvaliteten er en af tingene du skal holde øje med når du skal vælge kirurg. Det er vigtigt det sted du vælger at de benytter dig af kvalitets-implantater.

Hvis du er så uheldig at vælge et sted hvor der bliver brugt billige implantater kan du ende op med at skulle have en nyt brystoperation. Derforuden kan der forekomme inkapslinger og store gener samt mener. Det kan give store smerte og koste mange penge hvis du vælger et billigt sted som bruger dårlige implantater. Derfor skal du tjekke hvilke implantater som er bedst.

Saltvand eller silikone?

Når du har valgt mærke på dine implantater skal du også vælge om du vil have saltvand implantater eller silikone implantater. Begge implantater har sine fordele og ulemper. Det gode ved saltvand er at de virker meget mere naturligt varme hvor silikone implantater ikke kan optage varme på samme måde, og virker derfor meget kolde.

Derforuden er saltvands implantater gode, hvis man skal scanne for brystkræft og knuder, da de er gennemsigtige. Det gode ved silikone implantater er at de kan formes lige som du vil have dem. Både i størrelse og form, og de kommer derfor til at ligne meget mere naturlige bryster. Her kan saltvands implantater godt se en smule kunstige ud, hvilket specielt kan ses på tynde kvinder.

Hvilken form?

Det næste du skal overveje er formen. Der findes mange typer, forme og størrelse. Skal de være dråbeformet? Skal de være runde? Der er mange muligheder. Derforuden skal du også vurdere hvor høj de skal side, og hvor du gerne vil have brystvorten skal sidde henne. Dette afhænger også af implantatets form og størrelse. En brystoperation kræver altså mange overvejelser inden ud kaster dig ud i det, så heller være forberedt når du skal til konsultation, så du får præcis det du gerne vil have.

Billigere er langt fra bedre

Som tidligere nævnt kan billige klinikker ikke altid levere et optimalt resultat. Mange vælger at få lavet en brystoperation de steder som tilbyder de bedste priser, men i sidste ende kommer patienterne til at betale langt mere på grund af fejloperationen og dårlige resultater.

Fordi brystoperationer er så individuelle kan resultatet ikke altid forudsiges om det bliver som patienten ønsker, men hvis man vælger en kirurg eller en klinik med mange års erfaring, så kender de til hvilke resultater man får ud af brystoperationen, alt efter hvilket type bryst man har.

Fejloperationer kan være dyre at rette op på, og derfor skal du vælge din klinik med omhu. Du skal altså vælge et sted som du føler dig tryg ved, og som bruger kvalitetsredskaber. På den måde sikre du en god oplevelse og et resultat som du bliver glad for i fremtiden. Billigere er derfor ikke bedst, og du bør derfor vente med at få lavet din brystoperation til du har råd til at gå et ordentligt sted hen. Du skal huske at det er din krop du udsætter for et fremmedlegeme, og derfor skal det være af god kvalitet.

Hvor store skal de være?

Når du skal vælge størrelse på dine bryster er det også vigtigt at få lavet dem en størrelse som passer til dig. Mange får lavet brysterne for små, fordi de er bange for at det vil se for stort ud. Specielt på unge piger som ingen bryster har.

Man skal dog altid, som en tommelfingerregel, tage en størrelse større end det man ville vælge til at starte med. På den måde bliver man gladest for resultatet. Nogle kommer også til at vælge for store bryster og dette kan give rygproblemer. Det er derfor særdeles vigtigt også at lytte til din kirurgs råd og vejledning, da de ved hvad som er bedst for din krop når du skal have en brystoperation. Læs mere her!