Ekstern ejendomsservice og rengøring hitter

I en virksomhed er der ofte mange bolde i luften, og det kan være svært at få tid til de små opgaver. Ejer man bygninger, lokaler eller lignende, vil der altid være vedligeholdelse forbundet. Det er dog den slags små opgaver, som hurtigt kan blive overset i en dynamisk virksomhed. Derfor kan det være en fordel at anvende en form for ejendomsservice. Med ejendomsservice får man andre til at varetage de små og i visse tilfælde store opgaver, der kan forekomme til dagligt. Små problemer med dysfunktionelle lyskilder kan hurtigt stå på i lang tid, men det er en af de ting, som man ved hjælp af ekstern ejendomsservice kan få varetaget. Er man i en bygning med elevator, kan man også risikere problemer og i værste tilfælde opleve, at folk sidder fast i elevatoren. Med ejendomsservice er det også en problemstilling, som de kan håndtere. I mange tilfælde er ekstern ejendomsservice måske ikke nødvendigt, da det på trods af spildtid, er muligt selv at klare opgaven. Det kan for eksempel være i tilfælde af, at en pære skal udskiftes.
Dog vil der også være problemstillinger, hvor ekstern ejendomsservice næsten vil være den eneste løsning. Har man for eksempel grønne arealer i nærheden af sine lokaler, kommer man nok sjældent til at give dem den opmærksomhed, de kræver. Med ekstern ejendomsservice varetager de sig ansvaret for de grønne områder, og de tilbyder desuden en plan med vedligeholdelse og pleje. Desuden kan ekstern ejendomsservice klare snerydningen, hvis det skulle være nødvendigt.
En anden ting der kan være svært at få tid til er rengøring. Folk er i de fleste tilfælde opmærksomme på deres eget lille arbejdsmiljø, men rengøring af et helt kontor, lokale eller bygning finder sjældent sted. Derfor kan det også være klogt at anvende ekstern rengøring. Med ekstern rengøring slipper man for selv, at skulle gøre noget, samtidig med at man undgår unødvendige forstyrrelser fra et rodet arbejdsmiljø. Rengøring kan indbefatte en masse forskellige ting, lige fra helt almindelig daglig rengøring til polish- og oliebehandlinger af for eksempel trægulve.
Med ekstern rengøring skal man ikke længere være bekymret for et forstyrret arbejdsmiljø, og man skal ikke spilde arbejdstid på at rydde op. Hos Compass Group tilbyder de både rengøring og ejendomsservice. En af de ting som der er i fokus, er at man ikke skal gå på kompromis med gode produkter, som er gode for miljøet. Hos Compass group er alle rengøringsmidler derfor svanemærkede, hvilket også er positivt for virksomhedens image.