En tandklinik i Hellerup med sund økonomipolitik

Tandklinik Hellerup

Det er meget forskelligt fra tandklinik til tandklinik, hvordan deres økonomiske politik ser ud, og nogle steder kan det være svært at gennemskue den helt. Hos tandklinikken Tandlæge Frederick Upton Sjölin i Hellerup har de valgt at klarlægge deres økonomiske politik, så ingen er i tvivl om, hvordan denne ser ud. Hos tandklinikken Tandlæge Frederick Upton Sjölin i Hellerup har de valgt at føre en gennemført sund økonomiske politik, så alle kan være med.

Hos denne tandklinik i Hellerup har Frederick Upton Sjölin valgt, at tandklinikkens honorarer på deres faste ydelser skal være fastsat ud fra klinikkens faktiske omkostninger på aktuelle område. På den måde kan man, som patient hos denne tandklinik i Hellerup, være sikker på at få sin tandbehandling til den bedste og mest fair pris. Man er altså sikret, at der ikke er smidt diverse uigennemskuelige tillæg oven i prisen, hvilket ryger lige ned i tandklinikkens egen lomme.

En tandklinik i Hellerups faktiske omkostninger

Det er ikke alle tandklinikker, der er så ærlige omkring deres prissætning af deres ydelser, men hos denne tandklinik i Hellerup er de ikke blege for at udpensle, hvordan de fastsætter deres yderst rimelige priser. I Frederick Upton Sjölins tandklinik i Hellerup fastsætter de deres priser ud fra de faktiske omkostninger. Disse faktiske omkostninger afhænger blandt andet af den service, der udføres, kvaliteten af de materialer, der er brugt i behandlinger, laboratorium omkostningerne, kvaliteten af det udstyr, der er brugt i behandlingen samt en række andre faktorer.

I Frederick Upton Sjölins tandklinik i Hellerup stræber de målrettet efter at holde omkostningerne for deres behandlinger nede. De har dog aldrig gået på kompromis med kvaliteten af deres behandlinger, og selv nævner Frederick Upton Sjölins, at de for eksempel aldrig nogensinde vil kompromittere deres sterilisations procedure, da det er så vigtig en del af deres behandlinger for både dem selv og deres patienter. De vil desuden heller ikke gøre brug af billigere efterligninger, når de foretager restaurerende behandlinger bare for “at spare penge”, da dette ville skabe unødige risici i forhold til for eksempel allergier.

Frederick Upton Sjölin og hans ansatte på tandklinikken i Hellerup ønsker at deres patienter er bevidste om deres prispolitik samt at de ved, at de betaler en yderst fair pris for deres behandling. Læs mere om tandklinikken i Hellerups økonomiske politik her.