Et vedmodigt farvel til min Renault Megane

Efter ti års tro tjeneste sagde min dejlige Renault Megane tak for denne omgang, denne kunne simpelthen ikke starte længere, og jeg havde før været hos mekanikeren med den mange gange, og derfor besluttede jeg mig for at jeg denne gang ikke ville gå til mekanikeren igen, da det simpelthen koster mig for mig penge i længden. Det var en trist beslutning for jeg har haft mange gode minder i min Renault Megane 95, og det var ikke blot min første bil og men også den bil jeg elskede højst.

Derfor da jeg besluttede mig for at sælge min bil til en bilopkøber som lever af bilopkøb, var det en meget vemodig afsked, da jeg virkelig og oprigtigt var glad for den bil, dog var det gode ved bilopkøberen at han helt gratis hentede bilen hvorefter han betalte mig de penge vi havde aftalt.

Alle slags biler opkøbes

Jeg var glad for at jeg solgte min bil til bilopkøberen, da jeg fik en klækkelig sum for min bil, i stedet for hvis jeg fx bare havde skrottet den. Derfor vil jeg varmt anbefale andre der skal sælge deres bil, hvad enten det er en helt normal personbil eller varebil, det gælder også selvom den skulle være defekt, skadet, eller simpelthen bare skal skrottes.

Det eneste du skal gøre er at klikke ind på denne hjemmeside og udfylde de obligatoriske felter (eller blot ringe ind), hvorefter de vil vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Jeg er i hvert fald glad for at jeg faldt over denne hjemmeside hvor de opkøber biler, da jeg nok ellers ikke vidste hvad jeg skulle stille op med min bil.

Du må meget gerne skrive en kommentar om din første bil, og din bedste oplevelse med den.