Få et sundt og solidt måltid til din hund

Nemfoder har den helt rigtige løsning til dig, som gerne vil give din hund en sundere hverdag. Det kan være svært at servere grøntsager og andre sunde ting for din hund og det er derfor vigtigt at finde noget sundt hundefoder. Der er adskillige af udbydere af hundemad, som skriver, at de kun har sunde ingredienser i, men som faktisk snyder. Det er et alvorligt problem, da man i god tro, tror at ens hund er vild med de sunde sager, men faktisk går hen og bliver tykkere af den grund.

Derfor har Nemfoder den rette løsning, da de tilbyder hundemad af kvalitet. Det der bliver anbefalet er Iceland Pure hundemad på grund af dets indhold. Det er nemlig 100 % det rigtige der er i, som der er angivet og du kan derfor trygt servere dette foder til din hund. Det er medvirkende til at din hund får en god kondition, en skinnende pels og en masse energi. Derudover er Iceland Pure hundemad allergivenligt, glutenfrit og kornfrit, som derfor medvirker til balance i maven.

Nemfoder tilbyder dets Iceland Pure hundefoder i forskellige smagsvarianter. Der er både fisk og to kombinationer hvor den ene består af fisk og kylling og den anden af lam og fisk. Der er derfor altid Iceland Pure hundefoder til din hunds smag.  Alle varianter indeholder dog fisk fra Island, som er med til at give din hund den sprudlende energi og flotte pels, da der er et højt indhold af omega 3 og 6.

Det er derudover også let som forbruger at købe varerne over hjemmesiden. Det er bare at lægge det man ønsker i indkøbskurven og indtaster sine oplysninger. Dernæst bliver det leveret til dig efter få dage og din hund vil kun blive glad fremadrettet!