Få hjælp til en uforglemmelig nytårsaften!

Skal du til at holde nytårsfesten, men er begyndt at få lidt stress, da du endnu ikke har fundet det rigtige pynt? Så læs med her

Det er snart nytår og det betyder fest! Nu skal vi ind i et nyt år, som man altid håber på bliver lige så vellykket, som det forrige. En nytårsfest skal derfor altid være mindeværdig, da man skal kunne tænke tilbage på den gode start, som festen bringer.

Det er dog ikke altid lige sjovt at være den der skal holde nytårsfesten. For der er altid mange forventninger og man vil derfor ikke skuffe folk. Derfor kan man til tider have brug for lidt hjælp, som er helt i orden – det skal man ikke skamme sig over!

Der er nemlig mange ting som skal købes ind, som kan være enormt stressende. Først skal man finde lokalet, som helst skal være centralt, da man ikke vil have at gæsterne finder det besværligt at komme. Det kan tage sin tid at finde et lokale, da priserne kan variere. Det er dog ikke det eneste, da lokalet ligeledes skal være stort nok til antallet af gæsterne. Man vil ofte helst undgå at skulle medbringe glas og anden service og det er derfor rart at finde et lokale, hvor dette er tilgængeligt. Det samme gælder, når der er tale om stole og borde. I de fleste lokaler er der nogle til rådighed, men aldrig nok. Det er de færreste steder, som tilbyder dette og derfor kan man bruge lang tid på denne jagt. Så skal der også være musik! En fest er ikke en fest uden musik. Hvis man helst vil undgå at skulle have fat i flere forskellige udbydere, vil man selvfølgelig gerne have lokalet også har højtalere, som man kan låne. Det er derfor ikke lige til at finde ud af hvor festen skal afholdes, når alle disse elementer skal være i orden.

Når dette endelig er løst, skal man til at finde ud af nytårsmenuen. For vi alle kender til traditionerne inden for nytårsretter, som enten består af fisk eller en steg. Men hvad nu hvis dine gæster ikke kan lide fisk eller for den sags skyld er vegetarer? Så kan det hele pludselig blive enormt uoverskueligt. Derfor er et godt råd at sende invitationer ud, hvor folk så kan give en tilbagemelding, hvorpå deres madønsker står. Det kan gøre dit arbejde langt nemmere, end hvis du skulle ringe rundt for at krydse af.

Når menuen er på plads, skal du til at finde ud af din borddækning. Det er ikke lige meget hvordan en borddækning ser ud, når der er tale om nytårsaften. Det skal nemlig være et bord fyldt med underholdende pynt, da det medvirker til en god stemning. Vi alle kender til at der ligger farvestrålende knallerter rundt på bordet, som er med til at åbne middagen med et brag. Derudover er bordbomber ligeledes en succes, men det skal dog siges, at det sviner en del, og det kan derfor ryge ned i maden. Man skal derfor være forsigtig, hvis man ikke ønsker at hele ens nytårsmiddag skal være dækket ind i glimmer og pynt.
Selv servietter kan gøre sin del, da det er underholdende, hvis der enten befinder sig et sjovt motiv på eller hvis de har en farve, som falder i øjnene. Alt hvad der kan være underholdende eller kan få selskabet løftet er en god idé til nytårsaften. Så hvis middagen ikke er som forventet, vil gæsterne ofte ikke lægge mærke til det, som de ville til et bryllup, da der er så meget sjov på bordet i form af nytårsbordpynt.

Når alt dette er klaret er det blot dig der mangler at gøre dig klar! God fornøjelse!