Få livsglæden tilbage med nye tænder

Tandtab er en blevet en almindelig tendens hos mange danskere. Hvad enten, det opstår tidligt eller i en sen alder, så kan det for mange fremtvinge en følelse af flovhed, hvorfor de prøver at undgå at smile for bredt eller tale med for åben mund.

Tænder betyder rigtig meget for selvtilliden. “Sikke et kønt smil, du har!” Det har mange af os nok hørt et par gange eller fået direkte at vide. Men for nogle er det en uhørt kompliment, da deres tænder, eller manglende deraf, har afholdt dem fra at dele deres smil med omverdenen.

Nye tænder giver dig smilet tilbage

Er du ikke tilfreds med dit tandsæt, findes der heldigvis muligheder for at gøre noget ved det. Kosmetisk tandbehandling med tandimplantater er en veldokumenteret behandlingsmetode blandt tandlæger i Danmark.

Hos tandlægen i Hellerup oplever de en stigning af livskvaliteten hos patienter, som har fået nye tænder med tandimplantater.

Med tandimplantater har du mulighed for at få erstattet dine tabte tænder med tandimplantater. Så behøver du ikke længere være nervøs for at tabe dine tænder ned på tallerkenen, når du spiser eller dække din mund, når du giner eller taler.

Processen

Det kan hurtigt lyde smertefuldt eller ubehageligt, når man nævner implantater, specielt når det gælder tandsættet, som er hæftet til mange nerver.

Gudskelov er behandlingen gennemprøvet og har en lang klinisk dokumentation i Danmark, hvorfor den er tilpasset og udviklet med henblik på at være effektiv og så smertefri som muligt.

Under operationen sættes skruer at titanium fast ned i kæben, som fungerer som tandrødder. Ovenpå skruerne kan der derefter bygges en ny bro, ny tand eller protese.

Hvornår er du egent til at få nye tænder?

Det kan være svært at vurdere, hvornår man skal have tandimplantater, derfor giver vi dig en oversigt over, hvornår du er egnet til at få nye tænder:

  1. Hvis du mangler en tand – Mangler du en tand midt i tandrækken, er det muligt at indsætte en “titaniumrod” til at erstatte tanden, som var der før.
  2. Hvis du mangler flere tænder – Har du mistet flere af dine tænder, kan de erstattes af en implantat-båret bro.
  3. Hvis du har en del- eller helprotese – Er du utilfreds med din protese? Med tandimplantater er det muligt at ankre protesen, så den kan klikkes på.

Er du interesseret i at vide mere? Kontakt tandlægen Frederick Upton Sjölin i Hellerup.