sund frokost

Få en sund frokost leveret af Frokost.dk hver dag

At spise en sund frokost er en vigtig del af arbejdsdagen, da det er på den måde man få energi til hele arbejdsdagen. De fleste kan nok mærke, at de omkring frokosttid har behov for noget at spise, da energien begynder at falde. Derfor er det en god investering for en virksomhed at sørge for netop dette. På den måde kan man nemlig være sikker på, at de ansatte får noget ordentligt at spise og dermed vedligeholder koncentrationsevnen. Dette kan man gøre ved at få en sund frokost leveret af frokost.dk. De har nemlig lavet et koncept der lægger særlig stor vægt på sundheden.

 

En sund frokost der følger de 10 kostråd

Som udgangspunkt er alle de retter man vil få baseret på de 10 kostråd som fødevarestyrelsen har foreslået. Det er ikke overraskende, at deres første råd omhandler at spise varieret. Med en varieret og sund frokost, vil du nemlig få de mange forskellige vitaminer og andre næringsstoffer, som kroppen har brug for. Det vil man nemlig sjældent kunne få, hvis man vælger at spise det samme hver dag. Derudover forslår de selvfølelig, at man spiser en masse frugt og grønt – faktisk 6 stk. om dagen eller 600 gram. Dette tager Frokost.dk naturligvis højde for. Det betyder bl.a. at man kan udskifte den ugentlig kage med diverse frugter.

 

Baseret på disse 10 kostråd betyder det derudover, at en sund frokost vil indholde mere fisk, magert kød og pålæg samt fuldkornsholdigt brød. Ydermere vil retterne indeholde mindre mættet fedt, sukker og salt.

 

En fleksibel frokostordning

Frokost.dk’s tilbud er rettet mod virksomheder der ønsker en nem løsning til deres arbejdsfrokost. Deres koncept til sund frokost er ikke det eneste de tilbyder nemlig. For hvis man hellere vil have en mere traditionel frokost, er dette også en mulighed. Ens for begge muligheder er, at de er fleksible. Frokost.dk har nemlig udviklet en app, der gør det nemmere at holde styr på det man har bestilt. Eksempelvis kan man se dagens menu og give køkkenet en anmeldelse. Da der er blevet samlet en masse forskellige køkkener, vil man kunne vælge frit imellem dem. Hvis ikke man er helt tilfreds med den nuværende leverandør eller hvis man bare ønsker at prøve noget nyt, så kan bare skifte.

 

På nogle arbejdspladser vil man ikke altid være fuldtallige. Det kan eksempelvis skyldes møder ud af huset eller lignende. For at undgå madspild, så har man selvfølelig muligheden for at til- og afmelde ansatte, så man ikke får leveret og betaler for mere end nødvendigt. Det er selvfølelig kun muligt i tilfælde af planlagt fravær. Men alt i alt får man altså en sund frokost der er fleksibel.

 

Gør medarbejderne glade

Med en sund frokost kan man øge medarbejdertilfredsheden, da en frokostordning vil tage hånd om en daglig byrde. Den enkelte medarbejder slipper nemlig for at skulle smøre en madpakke, hvilket kan være en stor hjælp på en travl morgen. Det vil uden tvivl være et populært valg fra virksomhedens side.

 

Hvis man sørger for en sund frokost på et bestemt tidspunkt, vil man ligeledes give medarbejderne en god grund til at spise på samme tid. Det er fordelagtigt, da medarbejderne dermed vil få tid til at snakke om andet end arbejdet. Et godt socialt fælleskab skal bestemt ikke undervurderes på en arbejdsplads. Det kan nemlig skabe et større sammenhold og styrke samarbejdet. Det sidste er rigtig vigtigt på de fleste arbejdspladser, da mange arbejdsopgaver kræver et samarbejde. Hvis de har nemmere ved at kommunikere med hinanden og føler sig trygge ved at spørge om hjælp, så vil man også kunne se det på deres resultater.

 

Kontakt Frokost.dk

Hvis du mangler en leverandør af en sund frokost, så bør du bestemt overveje at kontakte Frokost.dk. De har været i branchen i mange år og ved derfor hvad det kræver for at kunne levere en god frokostordning. De har på nuværende tidspunkt samlet mere end 40 køkkener, som man afhængigt af placering kan vælge i mellem. Du kan læse mere om dem og deres sunde frokost på deres hjemmeside.