Fenskær, Efterskole, job

Fenskær efterskole har adresse i Nordjylland

Fenskær efterskole er en specialefterskole med adresse i Midt-Vestjylland. Nærmere bestemt har Fenskær efterskole adresse i Lemvig. Lemvig er en lille idyllisk by med et indbyggertal på lige under de 7.000. Byen har en dejlig natur omkring, og den er på samme tid en havneby. Af den grund har Fenskær Efterskole adresse tæt på både natur, by og havn.

Efterskolen er først og fremmest praktisk og musisk, men skolen kalder sig også for en idræts- og kreativ efterskole. Derudover skiller den sig ud ved at være prøvefri. Det der adskiller en specialefterskole fra en ordinær, er antallet af lærer pr. elev. På en specialefterskole vil der være dobbelt så mange ansatte pr. elev. Derfor er der ekstra meget tid til hver elev.

Sammensæt selv dit skema på denne efterskole

Som elev på efterskolen kan du selv være med til at bestemme dit skema. På den måde har eleverne mulighed for at afprøve de mange værksteder og valgfag, som Fenskær efterskole med adresse i Lemvig tilbyder. Det er også en mulighed at vælge det samme fag rigtig meget, hvis eleven ønsker det.

Med Fenskær efterskoles adresse i det Nordjyske, er naturen altid tæt på. Dette falder godt sammen med efterskolens fokus på sport og motion. Efterskolen tilbyder nemlig: fodbold, løb, o-løb, trailrun og ”På tur i skolen”. Flere af disse valgfag havde været svære at tilbyde, hvis det ikke var for Fenskær efterskoles adresse.

På skolen hjemmeside kan du læse meget mere om alle deres tilbud. Her vil du kunne finde en lang liste over valgfagene, der tilbydes. Du vil også have mulighed for at læse omkring deres lejrskole. Derudover har skolen både en Facebook, Instragram og Youtube kanal blot for at nævne nogle få af de sociale medier, som efterskolen er repræsenteret på.

Fenskær Efterskoles adresse er helt præcist: Kollegievej 5b, Nr. Nissum, 7620 Lemvig.