Er der nogle af jer, der har erfaring med lån fra Ferratum?

Jeg har længe haft en drøm om en dag at rejse til Australien og har derfor efterhånden sparet op i mange år. Det er da også lykkedes for mig at få samlet en god sjat penge på bankkontoen, men der mangler desværre lige et par tusinde kroner, før jeg har nået drømmebudgettet.

Da jeg dog ikke har lyst til at udskyde min rejse med en hel måned for at spare så lille en sum op, har jeg imidlertid besluttet mig for at låne pengene i stedet. I denne forbindelse har jeg kigget på en masse låneselskaber, men der er især et, der er sprunget i øjnene på mig, og det er Ferratum.

Ferratum er et selskab, der tilbyder små lån på 500-6000 kroner, hvilket passer perfekt til mig. Jeg opfylder endda alle deres betingelser og er derfor ikke i tvivl om, at de vil godkende min ansøgning. Mit eneste forbehold er, at jeg aldrig før har hørt om Ferratum og derfor selvfølgelig heller ikke kender særligt meget til dem.

Jeg kunne derfor godt tænke mig at spørge jer derude, om der er nogle af jer, der har erfaring med lån fra Ferratum, og hvad I i så fald synes om dem?