Følg med tiden og få bilnøgler med fjernbetjening

Hvis man står en kold morgen, hvor frosten har sat sine tydelige spor på ens bil, kan man godt risikere, at det også har påvirket nøgleåbningen. Er der frost i nøgleåbningen, kan det godt være meget svært at få låst sin bil op, medmindre man selvfølgelig har en af de smarte bilnøgler med fjernbetjening. De nye biler i dag har hovedsageligt bilnøgler med fjernbetjening, men det er ikke alle gamle biler, der har den slags. Derfor er folk med ældre biler stadig udsat for risikoen med is i nøgleåbningen.
En anden ting som ikke alle bilnøgler med fjernbetjening har, er den smarte klapfunktion. Visse autolåsesmede kan hjælpe med det. Hos Autolåsesmed Marschall tilbyder de ved bestilling af bilnøgler med fjernbetjening, at man kan få en nøgle med klapfunktion. Har man en nøgle uden klapfunktion, er der også en større risiko for at slide unødvendigt på nøglen. Udover at slide på nøglen, skaber man også et unødigt slid på sine beklædningsgenstande. Har man sine nøgler i bukselommerne, kan man risikere, at ”sværdet”, laver huller i lommerne. Så bestiller man bilnøgler med fjernbetjening, slår man to fluer med et smæk, da man både får nye nøgler og den smarte klapfunktion.
Bilnøgler med fjernbetjening er klart kommet for at blive, dog er nogen af de nyere funktioner, at nøglerne bliver mere automatiske. For eksempel er en af de ting, som er blevet indført et system, der gør at bilen låser op ved et tryk på døren, når man er tæt på bilen med nøglen på sig, derfor behøver man ikke tage sin nøgle frem for at komme ind. Det allernyeste tiltag er, at man med sit smartwatch kan låse sin bil op og sågar starte bilen, inden man sidder i den.
Der sker en masse spændende ting med nøgle teknologien, og det vil fortsat udvikle sig. Dog er det rimelig sikkert, at det klassiske ”sværd” ikke spiller en særlig stor rolle, dog må det gerne være integreret, da det stadig skal være muligt at få adgang til ”sværdet”, hvis nu kodningen fejler, og det gælder også bilnøgler med fjernbetjening.
Bilnøgler med fjernbetjening er essensen af de nye tiltag, det hele startede dengang man pludselig kunne låse sin bil op fra afstand. Hele udviklingen omkring bilnøglen udspringer fra ideen om, at det skal være nemmere at få adgang til sin bil, det skal dog ikke være på bekostning af sikkerheden.
Hos Autolåsesmed Marschall tilbyder de ud over opgradering af dine nøgler også ekstranøgler, så man ikke står uden nøgle i en presset situation.