Hvordan vil du beskrive en forkølelse og dens indvirkning på krop

Hvordan føles en forkølelse? Er det en rar følelse, eller er det underligt ligesom hovedpine? Hvordan vil du beskrive den følelse, det er at være forkølet? Jeg vil forsøge at give mit besyv, og så kan det så være et indspark i din egen tankevirksomhed. Så kan du selv tænke mere over hvordan alting føles, og hvordan du vil beskrive disse følelser.

I starten af en forkølelse er det følelsen af udmattelse, der sætter ind. Man kan mærke, at kroppen bruger meget energi på at bekæmpe bakterier, der forsøger at tage over. Immunforsvaret råber vagt i gevær og sætter alt ind på at beskytte din krop mod de bakterier, som kan sætte dig ud af spil i en kortere periode.

Denne følelse er ofte afløst af et tungt hoved. En forkølelse rammer som regel næse-, øre- og mund regionen og får hovedet til at føles tungt, som en overvægtig dværg trukket gennem løst sand, hvilket nok er den følelse de fleste forbinder med forkølelse. Næst efter en stoppet næse som ofte gør det sværere at snakke, og derfor giver dig følelsen af at du har hovedet fuld af snot, som det populært hedder hos mange.

Hvordan føles en forkølelse på din krop?