german pellets

German Pellets – så spreder hyggen sig!

Det har været en lang tur hen til det sommerhus, hvor du nyder solen med dine venner. Stemningen er god, og alt er godt, for I er nemlig ankommet tidligt på eftermiddagen, og solen har bagt ned på jer og på huset, lige siden I kom. Alt ånder fred og idyl, og der er som sådan intet, I mangler.

Der opstår dog et problem, efter kl. har passeret kl. 21. I begynder så småt at fryse en smule, for når solen er væk, er det jo ikke helt det samme – sådan er det jo som bekendt. Du vil gå over for at tænde op i fyret, men her opstår problemet. Der er ingen brændeknuder, du kan tænde op med. Hvad gør en klog mand, tænker du?

Her kommer en af dine venner – ja, en af dine bedste venner, faktisk – dig til undsætning. Han fortæller dig, at han har købt og medbragt træpiller af mærket German Pellets. Disse kan bruges til at tænde op! ”German Pellets” tænker du. Det lyder smart og fancy, gad vide om de er effektive.

Det er de heldigvis, ilden kommer i gang, og nu er varme intet problem længere – takket være German Pellets.

Flere fordele ved German Pellets

German Pellets er mærkevare-træpiller. Der er tale om træpiller, der har de højeste europæiske produkt- og produktions-certificeringer som DINgeprüft og ENplusA1. Det betyder, at German Pellets – ligesom det gælder for de andre træpille-mærker, der forhandles hos firmaet Absolut Træpiller – altid bliver kontrolleret fra start til slut af produktionen. Dette sikrer igen, at du får den bedste kvalitet.

German Pellets – godt for miljøet

Fyring med træpiller såsom German Pellets har aldrig været billigere og mere økonomisk fordelagtigt, end det er i disse tider. Det er i hvert fald tilfældet, hvis man sammenligner med andet brændsel som fx olie og gas.

Træpiller har den kæmpe fordel, at de er CO2-neutrale og desuden meget billigere end fossilt brændstof, herunder kul, naturgas eller olie. Faktisk begyndte man – i de skandinaviske lande – allerede i 1990’erne at bruge træpiller til opvarmning. Dog er det først nu, at markedet for træpiller for alvor er begyndt at boome – hvilket især er en følge af det store fokus, der er kommet på de høje CO2-udslip.

Selvom mange forbinder billige træpiller med en ringe kvalitet, behøver dette ikke være tilfældet. Hos firmaet Absolut Træpiller forhandles også træpiller af en god kvalitet – som fx German Pellets.

German Pellets – specifikationer

Nedenfor følger lidt specifikationer vedrørende German Pellets. På den måde kan du være helt vis om, hvad German Pellets består af.

  • Brændværdi: <5,3 kWh/kg
  • Vand: 7-9 %
  • Aske: <0,5 %
  • Størrelse 6 & 8mm / 16 kg. Poser
  • Pallevægt: 896 kg. eller 990 kg
  • Pallestørrelse i cm: H165 x L120 x B95
  • Sigtet kvalitet
  • Træpillernes farve kan desuden veksle fra lys til mørk

German Pellets – kvalitet, økonomi og funktionalitet

Med German Pellets får du altså mulighed for at tænde op i pejsen på en nem og funktionel måde. Og så gør det bestemt heller ingenting, at det er billigt og godt for miljøet samtidig. Ja, faktisk kan du jo med tænde op i din pejs med god samvittighed, eftersom du har i baghovedet, at du har sikret en smule mindre CO2-udslip ved at bruge German Pellets. German Pellets er altså ikke så ringe endda – og det er der flere forskellige grunde til.

Køb German Pellets hos Absolut Træpiller

Du kan købe dine German Pellets hos webshoppen Absolut Træpiller. Her finder du – udover German Pellets – også mange andre spændende træpille-mærker samt andre produkter til fordelagtige priser.