Godt at hun fik lavet nyt bad, nu kan hun sikkert tjene godt på det

Min mor har lige sat sin lejlighed til salg, jeg håber virkelig for hende at hun kan få den solgt til en rigtig god pris. Min mor har en stor fed lejlighed i midten af Århus, med nyt bad og nyt køkken og nyslebne gulve også.

Og nu er der så sket det dejlige at hun har mødt en mand i København, som hun vil flytte ind hos. Jeg bor selv i København, og derfor synes jeg, det er så hyggeligt at hun flytter herover. Selvom det ikke er så længe siden, hun har renoveret lejligheden og få sat nyt bad i, så skal det nok kunne betale sig.

Det er jo som regel godt, når man skal sælge en hus eller et lejlighed, at der er nyt bad i. Selv om det har været dyrt for min mor at få det lavet, så er det stadig noget der kan få hevet prisen lidt opad.

Og da hun fik lavet nyt bad, var det, nu jeg tænker over det, faktisk ret billigt i forhold til hvad sådan noget ellers kan koste. Normalt er det jo ret dyrt, men hun havde fået anbefalet et sted som hun brugte, og det var meget billigere end det hun nok tjener på at det er i lejligheden. Fedt for hende, nu mangler hun bare at få den solgt og flytte herover…