Hævede ben kan heles med naturhelse og hjernens kræfter

Flertallet tror ikke på, at naturhelse virker. Det bliver blandet sammen med heksekunst og magi, og det er den værste omgang humbug nogensinde – siger man. Det er ikke helt sandt. Der findes mange personer med kropslige skader: Knæskader, rygskader, forhøjet blodtryk og hævede ben. Dem, der lider af disse kropslige dysfunktioner, har helt sikkert været til lægen og har fået udskrevet en recept til et apotek.

De kemikalier vi får udskrevet af lægen, gør helt sikkert noget godt og løser nogle af de problemer, vi har med kroppen. Men samtidig er der næsten altid bivirkninger ved de kemikalieprodukter, vi indtager. Det kan være at folk med højt blodtryk får noget blodfortyndende medicin, men til gengæld tager man lettere på i vægt, får hævede ben eller andet. Kemikalier er unaturlige. Naturhelse er svaret.

Naturprodukter hjælper mod mange problemer. Fysiske og psykiske. Der er også bivirkninger – men det er der jo ved alt – bare ikke i så stærk en grad, som med kemikalier. For eksempel; kaffe. Kaffe bliver fremstillet af kaffebønner og kogt vandt. En naturlig proces. Men stadig har kaffe de bivirkninger, at man får søvnløshed og maveonde. Dog kurerer det den træthed mange med hævede ben har, og finder måske også den energi, der skal til, for at komme rundt omkring, takket være naturproduktet; kaffe.

Der er også lidt magisk ved naturhelse, da det ikke alene er produktet, der er med til at helbrede kroppen. Der sker det, at ”stoffet” påvirker hjernens kemi og dets reaktioner. Ja, med hjernens kraft, kan selv hævede ben reduceres, måske endda helbredes. Hvis man ikke tror på, at det virker, har naturhelse kun en minimal effekt. Det, at tro på det – virkelig tro på det – har en ekstrem stærk effekt på naturproduktets virkning.

Folk, der lider af hævede ben kan få massage eller ergoterapi. Sådan kan det kureres, på længere sigt. Men hævede ben kan også sagtens fikses på den måde. Men ved hjælp at naturhelse, går processen dog en del hurtigere.