Har nogen erfaring med køb af blækpatroner på nettet?

Jeg er i gang med en større research for at finde ud af, om jeg kan finde blækpatroner til hp på nettet, og derfor vil jeg gerne høre, om der er andre, der har erfaring på det område. Jeg vil nemlig helst ikke brænde nallerne, og få noget forkert hjem, så derfor er det tryggere at spørge her, også fordi jeg ikke selv kender nogen, der køber blækpatroner og andet printerudstyr på nettet.

Min HP printer er nemlig mit kæreste eje, og jeg vil derfor kun have ægte hp blækpatroner hjem. Og jeg orker ikke at skulle få noget hjem, for så at opdage, at det er forkerte blækpatroner, og så skulle ned og sende dem tilbage igen. Det er efterhånden svært at finde et posthus i området, fordi de også på det område skærer rimelig meget ned.

hp blækpatroner

Jeg har ikke været ude for at blive snydt, skal jeg dog tilføje, men det betyder ikke, at jeg ikke er skeptisk. Det vil jeg nok altid være – tror det er noget, jeg har arvet fra min mor. Det der frister mig ved at købe mine blækpatroner til min HP printer er dog, at prisen er ret god, når man køber på nettet.

Jeg tror sørme jeg kaster mig ud i det.