Billige canon blækpatroner

Hvor finder man billige Canon blækpatroner?

Hvor man skal finde billige Canon blækpatroner på nettet – eller bare generelt – er et spørgsmål, som mange stiller sig selv, og især i den periode, som vi går imod, hvor skolerne snart starter op igen, og der på ny bliver brug for blækpatroner til sin Canon printer ved opgaveafleveringer m.m.

Så hvor finder man de billigste? Først og fremmest er det vigtigt at gøre op med sig selv, om man ønsker en original Canon blækpatron eller, om man er mere prisbevidst og er på udkig efter en kompatibel Canon blækpatron.

Forskellen på originale og kompatible blækpatroner

Mange forbruger kan godt blive afskrækket, hvis de hører, at en blækpatron ikke er original. Er den nu i lige så høj kvalitet? Risikerer man at blækket er dårligere? Eller vil den tørre hurtigere ud end en original Canon blækpatron.

Hos Kompatibel ved man, at disse spørgsmål er naturlige at stille, men at de også alle er ubegrundende, hvilket er grunden til, at man hos Kompatibel også bruger mange ressourcer på at fortælle sine kunder, at kompatible Canon blækpatroner er akkurat lige så gode som de originale. Fordelen ved de kompatible Canon blækpatron er dog, at man sparer 75%.

For eksempel kan man hos en konkurrent online købe en original Canon blækpatron i blå med 11 ml farve til 116 kr, hvorimod man kan købe samme model blot med 10,2 ml farve til kun 38 kr hos Kompat.dk. Dette er en kæmpe besparelse og især når man ved, at blækpatroner generelt kan have problemer med at tørre ud, hvis de ikke bliver brugt gennem en længere periode – såsom en sommerferie – og hvad enten man køber en original Canon blækpatron eller en kompatibel, er der ikke forskel på, hvor hurtigt en blækpatron udtørrer.

Konklusion

Med andre ord er der ikke nogen mærkbar forskel andet end, at man kan tillade sig at købe flere printerpatroner for samme pris, hvis man vælger den kompatible udgave, og skulle printerpatronen udtørre, hvis man ikke bruger den gennem længere tid, kan man blot erstatte den med en ny og sammenlagt vil man stadig have sparet penge i forhold til en original Canon blækpatron.

Har man brug for billige Canon blækpatroner – eller for den sags skyld et andet mærke – er et af de billigste og bedste steder i Danmark hos Kompat.dk.