tandlæge i hellerup

Har du tandlægeskræk, så er denne tandlæge i Hellerup et godt valg

Frederick Upton Sjölin tilbyder mange behandlingsformer, både inden for tankirurgi, kosmetiske forbedringer og paradentosebehandlinger. Denne tandlæge i Hellerup giver smertefrie tandbehandlinger og benytter det nyeste udstyr inden for tandlægeudstyr. Så hvis tandlægeskræk skulle stoppe dig i at gå til tandlæge, skal du ikke være bekymret med denne tandlæge i Hellerup.

Men hvorfor er det lige at du skal gå til tandlæge?

Hvorfor skal man gå til tandlæge?

Før den moderne tandlægekunst kom til, var det almindeligt at folk led af voldsom tandpine, mistede mange af deres tænder som unge og andre tandgener. Tænderne blev hurtigt mørke og mange havde ud over det sædvanlige skæve tænder. Oftest manglede ældre mennesker alle deres tænder og fik herved problemer med fordøjelse, da de ikke kunne tygge maden. På grund af at man har tandlæger til rådighed, kan de fleste gå helt ubesværet uden tandpine og andre tand-gener, fordi de besøger tandlæger regelmæssigt. Mange har et pænt smil hele deres liv, på grund af tandlægebesøg.

Dog er der mange som ikke oplever gener i tænderne, og går derfor ikke til tandlægen. Nogle har tandlægeskræk. Men det er faktisk ekstremt vigtigt at gå til tjek en gang i mellem hos tandlægen, da det faktisk er forebyggende arbejde de foretager sig, og hvis ikke man forebygger skader, huller og andre eventuelle gener, så kan ens tænder gå hen og blive ligesom før tandlægekunsten kom til. Denne tandlæge i Hellerup går derfor meget op i, at tage deres kunder til syn, så de gennem hele deres liv kan beholde deres flotte smil og sunde tænder.

Hvorfor opstår skaderne?

Denne tandlæge i Hellerup kan hjælpe dig med at forebygge mod huller i tænderne og betændelse i tand og/eller tandkød. Dog kan de også hjælpe med at forebygge de kvaler som eksempelvis tandpine og tab af tænder kan medføre. Hos tandlægen renser de tænderne og bekæmper de skader såsom plak på tandoverfladen som opstår fra mad og bakterier. Hvis plakken ikke fjernes ødelægger den emaljen på tænderne, som er det der beskytter tænderne. Når emaljen nedbrydes vil der dannes sig et hul. Hvis man ikke når at opdage hullet i god tid, vil hullet nå ind til tandens nerverod, og det er her akut tandpine opstår, og det kan være meget smertefuldt. Ved at gå til Frederick Utpon Sjölin, tandlæge i Hellerup, kan han gå ind og opdage tegn på huller og forebygge skaden.

Hvis plak ikke fjernes, kan det også give parodontose som fører til dannelse af fordybede tandkødslommer mellem tanden og tandkødet. Her kan flere madrester samle sig, som tiltrækker bakterierne. Årsagen til at bakterierne tiltrækkes på tænderne og forårsager betændelse, paradentose og huller, er fordi madrester og sukker tiltrækker dem. Det er derfor vigtigt at børste tænder, men også få dem renset hos tandlægen. Hvis du vælger Frederick Upton Sjölin, tandlæge i Hellerup, sørger han også for at fjerne tandsten. Tandsten er også resultatet af madrester som har samlet sig, som blandt andet paradentose forårsager. Her sker der en forkalkning af plakken som derved omdannes til tandsten. Tandsten giver grobund for en anden type bakterier som vil fremkalde en endnu værre betændelse og til sidst vil tandkødet trække sig tilbage. I alle værste tilfælde vil tandkødet trække sig så meget tilbage at tænderne vil falde ud. Derfor kan man ikke ignorere at gå til tandlæge. Frederik Upton Sjölin, tandlæge i Hellerup, hjælper dig med dette.

Forebyg skader ved at gå til tandlægen jævnligt

Frederik Upton Sjölin, tandlæge i Hellerup, anbefaler at gå til tandeftersyn en gang hver halve år. Ved sådan et eftersyn vil der blive undersøgt om dine tænder har caries, parodontose og eventuelt blive tage røntgenbilleder. Her vil man også få renset tænderne for plak og tandsten. Hvis man ikke får disse eftersyn, vil plak og tandsten ophobes sig. Bakterier i munden er som dominoeffekten. Så snart bakterierne har fået lov til at plante sig, forværres det kun, jo længere tid man lader det stå til.

Har du tandlæge skræk? Prøv tandlæge i Hellerup

Frederick Upton Sjölin, tandlæge i Hellerup, går op i at give dig den bedste oplevelse muligt. På denne klinik tager de meget hensyn til tandlægeskræk og er derfor altid opmærksomme. Denne tandlæge i Hellerup stræber efter altid at levere den bedste service og sende kunderne hjem med et stort smil på læben. Mange er også bange for at gå til tandlægen, fordi de er bange for at blive kritiseret over at de ikke har passet ordentlig på deres tænder. Men der kan du roligt stole på at denne tandlæge i Hellerup ikke er interesseret i at kritisere dig – tværtimod. Dette ville blot skræmme kunderne væk. Frederick Upton Sjölin er løsningsorienteret, og hvis tilfældet er at der er store skader på tænderne, er det blot godt at patienten er kommet til tandlægen, så der er ingen som bliver kritiseret eller set ned på. Du kan læse mere om denne tandlæge i Hellerup, her!