indisk restaurant

Indisk restaurant i København? Prøv Punjab

Kunne du tænke dig en autentisk oplevelse fra det indiske køkken? Så skulle du prøve den indiske restaurant Punjab. Punjab servere adskillelige traditionelle indiske retter og har erfarne kokke med sans for smag og konsistens. Punjab har eksisteret siden 2012, og er beliggende i Valby, København. Med mere end 25 års erfaring kan den indiske restaurant garantere en madoplevelse om end det er som spisende gæst på restauranten eller om I tager maden med hjem.

Det kan være svært at finde en indisk restaurant som serverer autentisk mad fra det indiske køkken, men vi har sparet dig besværet. Hos Punjab bliver alt mad lavet efter de helt gamle og traditionelle opskrifter.

Indisk restaurant tilbyder catering

Skal du holde et arrangement, en fødselsdag eller en firmafest? Så tilbyder Punjab også catering, til små såvel som store arrangementer. Her har du selv mulighed for at skræddersy en menu som er tilpasset lejligheden. Få udfordret dine smagsløg, lad krydderierne gøre deres magi, og nyd catering fra en indisk restaurant som har sans for detalje og gastronomi.

Det indiske køkken

Inden er et stort land og er karakteriseret af dets mangfoldighed. Derfor er indisk mad meget forskelligt alt efter hvor I indien du befinder dig og hvilken trosretning, folkefærdet har. Eksempelvis spiser hinduer og sikher ikke oksekød, brahmanere har en streng vegetarisk diæt og burger ikke så mange stærke krydderier og muslimer følger halalregler og spiser derfor ikke svinekød. Der findes dog nogle fællesnævnere i det indiske køkken. Jo mere syd på man kommer i Indien desto stærkere bliver manden. Her får alt frugt, krydderier og grøntsager meget mere sol, og påvirker herved smagen. Krydderierne er derfor stærkere når man bevæger sig syd på i Indien. Her er hovedingredienserne ris, atta og mindst 60 forskellige typer bælgfrugter, herunder linser og bønner.

Det er let at se at det indiske køkken symbolisere mangfoldigheden i landet. Det er svært at finde en indisk restaurant som laver mad der repræsentere hele landet, men dette har restauranten Punjab formået. Deres menukort strækker bredt og det er nemt at finde en ret til enhver smag. Der er både vegetarretter, der er også retter som tager hensyn til halalregler og meget mere.

Indisk restaurant med buffet

Hos Punjab, er der også en lækker buffet. Den har åbent alle hverdage fra kl. 16 – kl. 22. Fredag og søndag har Punjab åbent fra kl. 12 – kl. 16. I Indien er der som tidligere nævnt muslimer, og af samme årsag holder Punjab åbent i forlænget tid under Ramadanen, så alle kan være med til at spise der. Dette er en indisk restaurant som omfavner alt fra dansk til indisk kultur og alle trosretning, og maden smager himmelsk.

Punjab bringer mad ud til hele København og hvis man bestiller større ordre kan man også få leveret uden for byen. Punjab er en god indisk restaurant og kan anbefales til alle. Du kan læse mere her!