julefrokost ud af huset

Julefrokost ud af huset

Slip for besværet og bestil julefrokost ud af huset

Julen er hjerternes tid, og med hjerternes tid mener vi pumpende hjerter fyldt med stress og åndenød. Vi kender det alle sammen. Julefrokosten er altid en af de sjoveste men også en af de mest stressfyldte arrangementer på året. Derfor kan du spare besværet, tiden og stressen væk ved at købe julefrokost ud af huset. På den måde har du meget mere tid til at have det sjovt sammen med dine venner, familie og kollegaer. Julefrokost ud af huset er mere og mere normalt og er næsten lige så billigt som at lave det selv, med alle de ingredienser som skal til for at gøre det lækkert og præsentabelt.

Der er mange ting man skal sørger for til en julefrokost og specielt maden med alt fra sild, snaps, og pakkeleg, kan godt være en stor mundfuld, hvis man er ene mand om projektet. Derfor er julefrokost ud af huset en perfekt løsning, hvor du bare skal læne dig tilbage, slappe af, og nyde den festlige frokost.

Personalet hos Fransk Spisehus er specialiseret i det franske køkken og der er kun ansat professionelle og dygtige kokke som kan tilberede det bedste festmåltid i fransk ånd. Med mange års erfaring kan Fransk Spisehus derfor levere en udsøgt julefrokost ud af huset med massere af smagsoplevelser hvor næsten alt fra brød, mayonnaise og leverpostej er hjemmelavet.

Julefrokost ud af huset fra Fransk Spisehus

Hos Fransk Spisehus er næsten alt hjemmelavet og du kan godt regne med lidt af en gastronomisk oplevelse ved at bestille den din julefrokost ud af huset, her. Julefrokost ud af huset er en menu sammensat og inspireret af danske traditioner med et fransk twist. Alle råvarer er af højeste kvalitet og der bliver kælet for detaljerne så de spisende får en fantastisk smagsoplevelse. Hvis du ønsker at Fransk Spisehus tager alt ansvar for julefrokosten kan man vælge at få kokke samt tjenere ud til lokationen som kan servere, anrette og lave maden for jer. Du kan altid kontakte Fransk Spisehus omkring julefrokost ud af huset og få et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet efter din behov.

Hvad består julefrokost ud af huset af?

Julefrokost ud af huset skal bestilles til minimum 10 personer og kan bestilles fra d. 09/011 – 21/12.

Her er hvad menuen består af:

Fisk

 1. En lækker og frisk dildgravad laks med hjemmelavet rævesauce.
 2. Håndpillede rejer med perfekt kogte æg, hjemmelavet dild mayonnaise og sprødt stegt rugbrød.
 3. Hjemmelavet sild i krydderurtedressing anrettet med hakket rødløg og friskt karse.
 4. Rugmelspaneret rødspættefilet med hjemmelavet grov remulade og citron.

Kød

 1. Hjemmelavet leverpostej med smørstegte svampe og dansk bacon.
 2. Confit de canard serveret med en lækker hjemmelavet æble-sveske kompot.
 3. Flæskesteg med ekstra sprød og saltet svær samt syltet rødkål krydret med appelsin og vaniljestang.

Diverse

 1. Sprød rødkålssalat med appelsin, lime, honning og balsamico.
 2. Gode franske oste med sylt og knas.
 3. Klassisk ris à lámande med kirsebærsauce.
 4. Friskbagt hvidt brød, rugbrød, smør og fedt.

Julefrokost ud af huset tilbyder altså traditionel julemad med et fransk touch. Det franske og danske køkken komplimenterer hinanden formidabelt og tilsammen skabes der noget unikt, men stadig genkendeligt. Julefrokost ud af huset består udelukkende af kvalitetsudskæringer og grøntsager og frugt kommer kun fra miljøbevidste leverandører. Kvalitet og friskhed er i højsæde og julefrokosts ud af huset fra Fransk Spisehus er ikke bare et almindeligt dansk ”suppe, steg og is” sted. Julefrokost ud af huset giver altså dit selskab og dig en mindeværdig dag/aften med uforglemmelige smagsoplevelser.

Julefrokost ud af huset

Hvis du vælger selv at servere maden og ikke have tjenere og kokke som kommer ud til selskabet, så skal du ikke bekymre dig for at det bliver besværligt af den grund. Alt mad bliver pakket ind, så det hurtigt og nemt kan varmes op og gøres klar til spisning. Julefrokost ud af huset er som koncept lavet til at du som vært / værtinde ikke skal bekymre dig om maden men bare slappe af og nyde festlighederne.

Hvis du synes at ovenstående lyder fristende kan du kontakte Fransk Spise hus og få et tilbud på en julefrokost ud af huset. Det er altid en god idé at være tidligt ud. Læs mere her!