Det korte look med forskellige kjoler

Sommer betyder altid masser af kjoler i gadebilledet og en tendens der bliver meget tydeligt i år, er det korte look. Der er en mulighed for at se mange korte kjoler i både pastel- og pangfarver i sommeren 2012, i gadebilledet.

Det korte look – stropløs

Sommer betyder også masser af solskinstimer og derfor også flere solbrune kroppe, som kan bære det korte look også som stropløs. Skal du være helt med modemæssigt, kan en stropløs kort kjole i pangfarverne virkelig være med til at ramme plet. De forskellige pangfarver kan være en rødlig-orange, den gule eller blå.

Ønsker du at være mere nedtonet, er der bestemt også mulighed for at finde en stropløs kort kjole. Det skal gerne være i de flotte pastelfarver, som i år er den sarte gule, den fine lyserøde eller mintgrøn. Vælger du en af de tre farver, er du sikker på, at gå sommeren i møde, med en kjole, der modemæssigt er helt i top.

Halterneck også en mulighed

Som et alternativ til den stropløse, findes halterneck, der også kan bruges i dette års sommerbillede. Tendensen er dog ikke lige så stærk med halterneck, som den er med stropløs, derfor vil du nok se langt flere kjoler, der er stropløse end du vil finde halterneck.

Halterneck er typen du kender fra mange bikiner, hvor der er en enkel strop. Det kan være lavet på mange måder, om den er bred eller fin, er helt op til dig at vælge og farvevalget skal være det samme som ved den stropløse model.

Inspirationen findes her

Selv ved de korte kjoler er der inspiration at hente fra 20’erne 50’erne og 70’erne, som de fremtrædende årtier. Derfor er den berømte LBD (Little Black Dress) også et hit i år. Det er en kort lille sort kjole, der kan findes i mange udformninger.

Hvis den skal være et overlegent hit modemæssigt, er det vigtigt, at den fremstår minimalistisk, måske med et asymmetrisk snit, der giver den det helt rigtige udtryk.

Formår du at finde en kort kjole i den stil, og husker farverne, hvor der er et bredt spektre at vælge ud fra, står du med en sikker modevinder, der nok kan gøre dig til festens midtpunkt.

Stropløs – Halterneck eller med stropper

Alle tre typer af korte kjoler er at finde i modebilledet 2012, så vælg selv hvad der passer til dig. Det korte stropløse look, vil helt sikkert være den mest populære af de tre typer blandt teenagepigerne. Kig godt efter i gadebilledet og find så dit udtryk når det kommer til den korte kjole.