Kopi møbler – det bedste valg når man skal have designermøbler

Det store spørgsmål, for mig, har altid været, om kopi møbler nu også er så gode, som firmaerne selv mener, de er. Eftersom jeg desværre ikke har råd til at købe originale designermøbler, besluttede jeg, at jeg ville prøve at købe et replika møbel og selv se, hvordan kvaliteten var.

Det er nu nogle år siden, og i dag er jeg den glade ejer af flere kopi møbler. Kvaliteten og designet viste sig som værende rigtig godt, og ingen af mine venner kunne se, at min nye Svanen stol var et kopi møbel. Derfor købte jeg efterfølgende også to PH lamper, som nu også pryder min stue sammen med Svanen.

Selvom jeg ikke har råd til at købe de ægte eller originale møbler, så vil jeg stadig gerne have, at mine kopi møbler ser godt ud. Design er vigtigt for mig, og derfor var det en stor beslutning, da jeg begyndte at købe kopi møbler.

Efterfølgende har jeg fundet ud af, at jeg bestemt ikke er den eneste, som er blevet glad for replika møbler. Mange af mine venner og bekendte har indrømmet, at de også har købt kopier af på møbler og lamper, og ligeledes læste jeg på nettet, at flere kendte danske igennem årene har købt replika møbler. Det er åbenbart ikke en forudsætning, at bare fordi man er kendt, så har man råd til at købe dyre originale designermøbler.

Som sagt så er design vigtigt for mig, men derfor må man også godt være økonomisk bevidst, og ved at købe replika føler jeg, at jeg får godt design men til en meget bedre pris. Derved har jeg råd til at købe flere flotte møbler, og det er bestemt ikke de sidste kopi møbler, jeg har købt. I den nærmeste fremtiden skal jeg også have nye stole til spisebordet.

One thought on “Kopi møbler – det bedste valg når man skal have designermøbler”

  1. Jeg mener godt, at man kan sætte pris på godt design men stadig købe kopi møbler, da det jo handler om udseendet på møblerne. Mange kopi møbler ligner originalen utrolig godt, så hvorfor ikke spare hvor der spares kan.
    Som studerende har jeg ikke råd til at købe dyre designermøbler, så jeg ville bestemt overveje kopi møbler, hvis jeg skulle ud og købe noget nyt.

Der er lukket for kommentarer.