Kosmetisk tandpleje og læbeforstørrelse – Botox kan skabe mirakler

Min søster har hele livet haft dårlige tænder, hvorfor jeg endelig besluttede mig for at hjælpe hende med regningen her i foråret. Vi begav os ind på en privatklinik for at høre hvad de kunne tilbyde i form af kosmetisk tandpleje. Det viste sig hurtigt at det var det helt rigtige sted vi havde fundet, så jeg fiksede også lige en læbeforstørrelse og noget Botox som min kone længe har ønsket sig.

Kosmetisk tandpleje – Tidskrævende men alle pengene værd

Først af alt var det naturligvis min søster det hele handlede om. Vi var allerede klar over at det ville blive en meget krævende behandling og derfor havde jeg også gået besked på at jeg ikke behøvede at tage med, hvilket jeg naturligvis gjorde alligevel for at støtte min søster i forhold til kosmetisk tandpleje. Kosmetisk tandpleje kan jo være mange ting, men for at gøre det klart, så var der her altså tale om en mængde kirurgiske indgreb, så nogen skovtur var det naturligvis ikke, men resultatet var det hele værd.

Min Kones læbeforstørrelse – Smag og behag

Mens min søster var under kniven fik min kone foretaget læbeforstørrelse. Hun har ønsket sig læbeforstørrelse længe, omend jeg altid har syntes at det var noget pjat, jeg holder jo af hende som hun er. Ikke desto mindre insisterede hun og så skal jeg naturligvis ikke sætte mig imod. Resultatet blev naturligvis også helt fantastisk.

Botox – Min kone føler sig gammel

Min kone var naturligvis ikke tilfreds med større læber. Hun var åbenbart kommet til at kigge sig i spejlet i mellemtiden, så nu skulle hun minsandten også have fjernet rynker med botox. Og således oplevede jeg hvor fantastisk botox egentlig er. Faktisk overvejer jeg nu om jeg selv skulle få gjort noget med nogle af mine rynker, jeg er jo efterhånden en gammel mand og ikke nær så smuk som min kone og søster.