Kursus i bogholderi og koncentration

Står du som privatperson, og ønsker at forbedre dine faglige og eller personlige kompetencer? Eller står du modsat som virksomhed, og ønsker at sende en eller flere af dine medarbejdere på kursus med det formål at forbedre deres faglige og eller personlige kompetencer? Måske du også blot vil tilbyde dine medarbejdere en ekstra gode ved muligheden for personlighedsudviklende kurser. Det er faktisk ligegyldigt, hvorvidt du er i en af de ovenstående situationer eller ej. Alfa omega er, at du nu har chancen for at forbedre dine faglige kompetencer inden for bogholderi samt din evne – eller mangel på samme – til at koncentrere dig.

Bogholderi for nybegyndere – og dem som trænger til en opfriskning

Sidder du som medarbejder i en virksomhed, og står for hele eller dele af virksomhedens bogholder – altså regnskab og økonomi – og synes, at du mangler forudsætningerne for at yde det mest optimale stykke arbejde, så er dette kursus måske noget for dig. Eller er du måske iværksætter i gang med at opstarte din virksomhed, og er nødsaget til selv at stå for bogholderiet? Så er dette kursus bestemt også egnet til dig. Der et samtidig også rigtig mange arbejdsløse, der enten ønsker at få genopfrisket viden eller at få etableret ny viden og nye kompetencer inden for et nyt fag, så de står stærkere på arbejdsmarkedet, hvorfor dette kursus også egner sig perfekt til dem.

Kurset her egner sig derfor til mere eller mindre alle, som ikke er eksperter inden for faget, men som ønsker at blive det. Derudover kan kurset med fordel gennemføres over 2 dage, og bliver afholdt af H. P. Hansen, der har et imponerende og relevant CV, hvad angår bogholderi og økonomistyring.

Kurset  indeholder følgende punkter:

 • Fra bilag til færdigt regnskab
 • Kontoplan – rygraden i bogholderi
 • Debet og kredit – omkostninger og indtægter – aktiver og passiver
 • Finansbogholderi/hovedbog – debitorer/kreditorer
 • Afstemning og kontrol
 • Kort om: Moms – Løn – Skat

Bliv bedre til at koncentrere dig

Vi alle sammen har prøvet at stå i situation, hvor vi har haft rigtig svært ved at holde os koncentreret. Dette kan både have været på arbejdspladsen eller hjemme i privaten. Dette kan påvirke ens hverdag helt ekstremt. På arbejdspladsen kan manglende koncentration betyde, at man ikke får lavet sit arbejde til tide, hvilket i værste tilfælde enten kan resultere i stress eller en fyring. Læser du derimod med som direktør eller virksomheds ejer, og har oplevet, at dine medarbejdere ofte er bagud med arbejdet, eller har svært ved at koncentrere sig, så kan dette kursus være en rigtig god mulighed for dig for at få effektiviseret din arbejdsplads.

Koncentration afhænger dog i høj grad af motivation, hvilket også er et vigtigt punkt i kurset. Kurset kan med fordel gennemføres over en enkelt dag, og kan afholdes ude hos Jer. Der er to forskellige instruktører, der kan afholde kurset, og de begge er ekstremt dygtige.

Kurset  indeholder følgende punkter:

 • Motivation
 • Hvad driver dig?
 • Koncentration
 • Koncentration under travlhed, pres og stress
 • Multitasking og effektivitet
 • Nærvær – dit fokus her og nu