Jeg synes laserskæring er den bedste måde at behandler jern og metal

Mit navn er Per, og jeg er specialist i metal, jern og især laserskæring af de to. Jeg har arbejdet med metal og jern i snart 20 år og synes at det er ved at være på tide, at jeg deler lidt ud af min erfaring med faget og især, når det kommer til min favorit disciplin: Laserskæring.

Hver dag jeg går på arbejde, har jeg udsigter til noget meget snavset arbejde, men det gør mig aldeles intet, fordi jeg er af den holdning, at jo mere snavset jeg er blevet i løbet af dagen, des bedre har jeg gjort mit arbejde. Det er vigtigt i mit fag at man går all-in og gør arbejdet til en del af én selv. Når det kommer til laserskæring er det især nødvendigt, fordi det er en meget snavset affære.

Jeg arbejder et sted hvor vi tager os mere eller mindre alle typer af arbejde med jern og metal, og jeg har da også en forkærlighed for laserskæring, fordi det er noget af det vi profilerer os selv på.

Jeg har lige fået en lærling som heldigvis har samme interesse i laserskæring som jeg, så hvis alt udarter sig positivt så er vores fremtid på den plads også sikret.

One thought on “Jeg synes laserskæring er den bedste måde at behandler jern og metal”

  1. Jeg har altid syntes at sådan noget med laser, og vel også laserskæring, er voldsomt spændene.
    Indrømmet, jeg ved ikke meget om emnet, men jeg synes at det er fantastisk hvad man kan præstere kun ved hjælp af strøm og noget optik.

Der er lukket for kommentarer.