Fenskær, efterskole, job

Mange grunde til at vælge et Fenskær efterskole job

Fenskær efterskole er en specialefterskole. Derfor kræver det ekstra mange ansatte. Med et Fenskær efterskole job vil man blive tilknyttet et af elevhusene. Der skal både være tilknyttet en kvinde og en mand. Derfor er et Fenskær efterskole job noget for begge køn. Du vil med et Fenskær efterskole job både undervise i værkstedsfag og valgfag. Efterskolen har stort fokus praktiske og musiske fag, det vil derfor være en fordel, hvis du behersker disse emner i forbindelse med et Fenskær efterskole job. Eleverne har selv bestemmelse over, hvilke fag de skal blive undervist i. Det betyder, at eleverne har mulighed for kun at vælge ting, de virkelig interesserer sig for. Da efterskole er en specialefterskole, er dette et vigtigt element. På efterskolen er det nemlig vigtigt, at elever føler sig godt tilpas og kan lide deres fag. Mange elever på specialefterskole har nemlig tildigere haft det svært i det normale ”uddannelsessystem”.

Fordel at være aktiv for et Fenskær efterskole job

Der er som sagt en lang række spændende værkstedsfag og valgfag. Mange af valgfagene har noget med krop og bevægelse at gøre. Det kunne f.eks. være fodbold, fitness, yoga eller ”På tur i skoven”. Fenskær efterskole er nemlig i den overbevisning, at bevægelse er rigtig godt for alle mennesker. En bonus ved et Fenskær efterskole job er efterskolens dejlige beliggenhed. Efterskolen ligger i Nissum Bredning tæt på Lemvig by. Det betyder, at du som ansat altid er tæt på byen Lemvig og dens havn. På samme tid vil din hverdag foregå i naturskønne omgivelser.

Hvis du kunne tænke dig et Fenskær efterskole job, kan du se et billede af det nuværende personale på deres hjemmeside. Her vil du også kunne finde en komplet liste over alle de fag, som efterskolen udbyder samt kontakt oplysninger, hvis du kunne tænke dig at søge job her.