Pille fra Wellvita giver dig søvnen tilbage

Hører du til gruppen af danskere, som hver nat vender og drejer sig i sengen, uden at kunne falde i søvn? Påvirker den manglende søvn din arbejdsdag, familieliv og sociale liv? Du er ikke den eneste!

Søvnløshed er nærmest blevet en folkesygdom i Danmark og med øget stress på arbejdspladsen om dagen samt stress over ikke at kunne sove om natten, kan man hurtigt komme ind i en ond cirkel. Når man snakker om søvnløshed er det vigtigt at skelne mellem enkelte nætter eller kortere perioder med søvnbesvær og de vedvarende tilfælde over lange perioder. Det er ganske almindeligt at opleve søvnløshed i kortere perioder pga. enten stress, bekymringer eller afbrudt døgnrytme. Dog anslår de fleste søvneksperter, at omkring 10-15 % af den danske befolkning lider af alvorlige- og langvarige søvnproblemer, hvilket både kan sætte sine spor psykisk og fysisk, hvis ikke man sætter ind i tide.

Alle menneskers søvnbehov er forskelligt, og nogle kan klare sig med blot 6 timers søvn, mens andre skal have op på 9 timer, for at kunne fungere optimalt i hverdagen. Fælles for alle mennesker er det dog, at man skal sørge for at få den søvn, som kroppen kræver. Det bedste råd til en bedre nattesøvn er derfor at gå i seng inden kl. 23 og at stå op på samme tidspunkt hver dag. På denne måde kan kroppen bedst indstille sit interne ur.

Nu spørger du måske: ’Hvad skal jeg så gøre, hvis jeg går i seng på samme tidspunkt hver dag, men ligger søvnløs flere timer, og når jeg endelig falder i søvn, vågner jeg adskillige gange om natten?’

Naturmidler kan være svaret på dine problemer

Hos Wellvita har man i mere end 3 generationer oparbejdet en ekspertise i udviklingen og brugen af naturmidler, og Wellvita erfarer at have afhjulpet folks lidelser på områder lige fra slidgift til rygestop og ikke mindst søvnproblemer.

Wellvita er ledet af Claus Toft Gleerup, der selv meget tidligt udviklede en interesse for naturmidler. Både hans far og farfar var etableret inden for naturmiddelbranchen, og begge var pionerer på det danske marked i udvikling af naturmidler. Claus’ far ejede i mange år før Wellvita en af Nordens største naturmiddelvirksomheder, og blandt kunderne var bl.a. flere apoteker rundt omkring i Danmark.  Det er derfor ikke underligt, at Claus selv endte med at gå denne vej ved at stifte Wellvita, og i dag har Claus alene 30 års erfaring inden for udvikling af naturmedicin. Med Claus Gleerup i spidsen er Wellvita derfor en af de mest erfarne og bedste udviklere af naturmedicin på det danske marked.

Søvn er vitalt for kroppen!

Wellvita - Jakob AagaardHos Wellvita er man ganske bevidste om vigtigheden af søvn for kroppens funktionalitet, og de mange danskeres dårlige søvn fik Wellvita til at undersøge en måde at afhjælpe problemet og give folk deres livskvalitet tilbage. En af de mange som Wellvita har hjulpet, er Jakob Aagaard, der i en periode på 15 år havde lidt af søvnproblemer. Problemerne startede samtidig med, at han og hans hustru blev forældre, men barnets søvnmønster i kombination med skiftende arbejdstider som politimand blev mere, end hvad Jakob kunne kapere. Jakob havde læst en artikel om humles beroligende effekt, og da han kort efter stødte på produktet Sedaforte fra Wellvita, der indeholder humle, tænkte han at det var værd at prøve. ”Med Wellvita Sedaforte kunne jeg få et produkt, der er 100 % naturligt og som ikke virker sløvende. Allerede efter 14 dage kunne jeg mærke en markant forskel. Jeg har ikke længere problemer med at jeg ligger vågen om natten. Jeg føler mig udhvilet og med større overskud efter jeg prøvede Wellvita Sedaforte.

Med Wellvita Sedaforte kan du allerede være heldig at spore en positiv virkning efter et par dages brug, men ligesom ens søvnbehov er individuelt, er det også forskelligt, hvor lang tid kroppen er om at indstille sit indre ur på ny. Hos Wellvita erfarer man, at denne proces normalt tager 3 måneder i alt, så er du ikke en af de heldige, som pillen virker for omgående, anbefaler Wellvita at fortsætte med Wellvita Sedaforte perioden ud uden afbrud.

Hvad indeholder Wellvita Sedaforte?

For at hjælpe tilpasningen til den nye døgnrytme på vej indeholder Wellvita Sedaforte midlet Schizandra, der stammer fra en adaptogen plante. Wellvita har undersøgt tidligere studier, der indikerer, at netop Schizandra kan genoprette et normalt søvnmønster, således at man falder hurtigere i søvn, og undgår at vågne flere gange om natten. Derfor har Wellvita udvalgt netop dette stof til at hjælpe dig tilbage til en bedre søvn.

Wellvita Sedaforte indeholder, udover Schizandra, også det velkendte stof kamille. Kamille har, som du måske allerede ved, en beroligende effekt på kroppen, hvilket selvfølgelig også er grunden til at Wellvita finder den anvendelig i Wellvita Sedaforte.

Planten humle kender vi bedst fra ølproduktion, men kan også findes i Wellvita Sedaforte, da forskning tidligere har dokumenteret, at humle kan hjælpe på søvnproblemer, hvis den indtages i tabletform, som er tilfældet med pillen fra Wellvita.

Det sidste naturstof, som kan findes i Wellvita Sedaforte, er planten citron melisse. Som det er tilfældet med humle og kamille virker citron melisse afslappende, og på kort sigt vil disse ovennævnte stoffer give dig en roligere nattesøvn. Schizandra er derimod det plantestof i Wellvita Sedaforte, som virker på lang sigt, og det gør at kroppen naturligt tilpasser sig det nye søvnmønster.

Har du problemer med nattesøvnen, og har du prøvet alle anbefalinger og gamle husråd, kan det være at Wellvita Sedaforte er løsningen på problemet. Du kan læse mere om Wellvita Sedaforte her.