Printerpatroner til Epson – jeg har lige købt nye printerpatroner

Min Epson printer løb tør for printerpatroner i går, og her til morges var jeg nede for at købe nogle printerpatroner til Epson. Nu er det ikke, fordi jeg printer vildt meget, og jeg tror derfor, at jeg kun køber printerpatroner ca. en gang om året.

Derfor har jeg også lidt svært ved at huske det nummer, der sidder på printeren, når jeg skal købe mine printerpatroner til Epson. Denne gang havde jeg dog husket at skrive nummeret ned, så jeg vidste lige præcis, hvad det var for nogle printerpatroner, jeg skulle have.

Jeg gik ind i den første og den bedste butik fyldt med selvtillid og sagde pænt, at jeg skulle bruge nogle printerpatroner til Epson. Jeg blev mødt med et svar, som jeg ikke lige havde forventet: “Vi sælger slet ikke printerpatroner, unge dame”.

Forarget gik jeg hen til den næste butik, og der kunne jeg heldigvis købe printerpatroner til Epson, og jeg fik endda et rigtig godt tilbud, som jeg ikke havde fået, hvis det nu havde været muligt at købe dem i den første butik, jeg var inde i. Det må man da sige er held i uheld.