Jeg rejser til Hawaii i morgen tidlig – har I nogle råd?

Livet er skønt lige for tiden. Jeg har lige afleveret min eksamensopgave på skolen, så nu har jeg ferie i et par uger, og det betyder, at jeg rejser til Hawaii i morgen, og det glæder jeg mig virkelig meget til!

Jeg har aldrig været på Hawaii før, men jeg har altid haft en drøm om at rejse dertil, og i morgen går den drøm i opfyldelse. Jeg skal rejse sammen med en veninde, der også skal til Hawaii, men vi skal ikke bo det samme sted, hvilket selvfølgelig er lidt ærgerligt, men jeg ser også frem til at møde en masse nye mennesker. Jeg har nemlig hørt, at folk skulle være meget åbne og udadvendte på Hawaii, og det er faktisk en af grundene til, at jeg lige netop har valgt at rejse til Hawaii.

Jeg håber virkelig, at rejsen lever op til mine høje forventninger om et ferieparadis uden lige, men jeg kan næsten ikke tro andet. Man har jo hørt så meget om folk, der konstant rejser til Hawaii, fordi det er sådan et skønt og afslappende sted, så det glæder jeg mig virkelig meget til!

Det bliver skønt at ligge og sole sig på stranden, opleve den fantastiske natur, spise god mad, og møde den hawaiianske befolkning, holde fest på stranden, sejle på det blå hav og ja, det er vel kun fantasien, der sætter grænser.

Inden jeg rejser til Hawaii i morgen tidlig, kunne jeg godt tænke mig at høre, om der er nogle af jer læsere, der har været på ferie på Hawaii før? Jeg vil nemlig gerne høre, om der er noget, jeg absolut bare MÅ opleve, når jeg er der, så inden jeg rejser til Hawaii, må I meget gerne smide en kommentar her på bloggen, hvis I har nogle gode råd.

2 thoughts on “Jeg rejser til Hawaii i morgen tidlig – har I nogle råd?”

  1. Hvor ville jeg dog ønske, at det var mig, der skulle rejse til Hawaii! Jeg har desværre ikke selv været der før, så jeg kan ikke rigtig give dig nogen gode råd andet end NYD DET! Håber du får en rigtig god tur.

  2. Hvor er du dog heldig! Jeg håber virkelig, at du har nydt din ferie 🙂 p.s. hvornår får vi et indlæg om ferien?

Der er lukket for kommentarer.