Jeg skal have en opsparing, og derfor må jeg skifte bank

I dag var jeg nede i min bank for at høre, om jeg kunne få lavet en opsparing, da jeg meget gerne vil spare op til en ny bil, og jeg formår aldrig at lægge pengene til side hver måned, medmindre jeg har en rigtig opsparing. Banken mente dog ikke, at dette var en god ide, og jeg vil derfor nu skifte bank.

Jeg forstår godt, at man skal have en vis kreditværdighed, hvis man for eksempel skal optage et lån, men så længe det blot drejer sig om en opsparing, hvor jeg jo faktisk sætter penge i banken i stedet for at låne dem, forstår jeg virkelig ikke, hvorfor det ikke kan lade sig gøre. Jeg har heldigvis hørt, at man sagtens kan skifte bank, hvis man er utilfreds, og jeg har altså nu tænkt mig at skifte bank.

Min bror måtte faktisk også skifte bank, fordi han var utilfreds, og han havde sjovt nok den samme bank, som jeg har. Jeg skulle have gjort klogt i at gøre ligesom ham, men dengang var jeg jo ung og naiv.

Jeg skal selvfølgelig have en ny bank, hvor jeg kan få lov til at have en opsparing til en bil, for ellers er der jo ingen ide i at skifte bank. Det kræver grundig research at finde den helt rigtige bank, da jeg nødig vil ende i samme situation, som jeg står i nu.

På Lolland, som er der hvor jeg bor, findes der ikke vildt mange forskellige banker, men der findes selvfølgelig nogle, som er bedre end andre. Jeg har hørt rigtig mange gode ting om Spar Lolland, og jeg overvejer derfor stærkt at vælge den, når jeg skal skifte bank. Der kan jeg nemlig få lavet en opsparing uden problemer.

Jeg har faktisk aftalt et møde med dem i morgen, og der vil jeg selvfølgelig lægge alle kortene på bordet. Jeg er sikker på, at de nok spørger mig om, hvorfor jeg vil skifte bank, og der vil jeg give dem mit ærlige svar, og høre om det er muligt, at jeg kan få lavet en opsparing hos dem.

Alle går og snakker om, hvor smart det er med en opsparing, da man i så fald ikke kan røre ved de penge, som man har sat ind på opsparingen, og det er jo helt genialt og lige netop derfor, jeg har brug for at skifte bank.

 

2 thoughts on “Jeg skal have en opsparing, og derfor må jeg skifte bank”

  1. Det lyder da godt nok underligt, at du ikke kan lave en opsparing i din bank. Synes at det er en god ide at skifte bank, for den bank du har nu lader ikke til at være særlig professionel.

  2. Jeg er helt enig med Mathilde i, at du skal se af skifte bank i en fart. Det lyder som en utrolig uprofessinel bank, hvorimod Spar Lolland lader til at være langt mere troværdig og fornuftig.

Der er lukket for kommentarer.