Søges: Trådløs sender og hjælp til forståelse af samme

Jeg har en campingvogn som jeg i tidens løg har gejlet op med alverdens tekniske habengut. Jeg er meget stolt af de ting jeg har præsteret, men nu er jeg også lidt løbet tør for idéer til fremtidige projekter. Der er dog et lille projekt tilbage, nemlig trådløs kommunikation mellem bil og campingvogn når man er på farten. Til det formål har jeg naturligvis brug for en trådløs sender og modtager af en eller anden art, men der findes så mange forskellige og jeg ved ikke hvor jeg skal begynde.

Nu tænker i naturligvis at jeg bare kan købe et par walkie-talkier, men så kan andre jo lytte med, og det er vi ikke interesseret i. I øvrigt skal det jo også helts kunne bygges ind i vognen så det ser pænt ud. Men jeg har altså undersøgt markedet for trådløs sender og modtagere, og det er en jungle.

Først antog jeg at sådan en trådløs sender skulle være analog, ligesom en walkie-talkie, for det ville være det nemmeste, men jeg har slet ikke været i stand til at finde nogle analoge komponenter af den slags, så nu er jeg naturligvis helt på herrens mark og ved ikke hvad jeg skal gøre. Råd og vejledning vil blive værdsat.