Toiletstole – Gør toiletbesøg nemt igen med en toiletstol

Når man kommer op i alderen, så er der flere og flere ting, som man ikke selv er herre over. Dette kunne, som det er i mit tilfælde, være mobiliteten, som efterhånden er mindre eller mindre ikke-eksisterende. I hvert fald sammenlignet med hvad jeg kunne tidligere i mit liv.

Dette gør, at jeg har været på udkig i et godt stykke tid efter en bedre og mindre tidskonsumerende måde at gå på WC. Lige præcis denne syssel vil jeg nemlig gerne kunne klare på egen hånd, og det synes jeg egentlig ikke er så meget forlangt i disse højteknologiske tider hvor alt syntes muligt.

Jeg har derfor her til morgen, sammen med min datter, set på de såkaldte toiletstole, samt de mange andre hjælpemidler, man nu engang kan få til at lette den opgave, som det kan være at gå på toilet.

Min datter hjalp med at finde toiletstol

Jeg var til at starte med noget afvisende over for tanken om at bruge toiletstole. Jeg havde nemlig set en model for snart mange år siden, og den havde jeg bestemt ikke lyst til at bruge. Heldigvis kunne jeg hurtigt konstatere, at der rent faktisk er sket rigtig meget indenfor toiletstole, siden jeg sidst stødte på fænomenet. Især indenfor selve designet, som i højre grad ligner en normal stol. Dette er især sandt når der sidder en på toiletstolen, og for udefrakommende vil det ved første øjekast umiddelbart ligne en normal stol – blot designet til ældre mennesker.

Mig og min datter endte med at købe en toiletstol online. Hun er så vaks til alt på nettet, og det er bestemt ikke første gang, at hun hjælper mig med at gøre noget online. Selv kommunen vil jo have os pensionister til at bruge nettet i tide og utide.

3 thoughts on “Toiletstole – Gør toiletbesøg nemt igen med en toiletstol”

  1. Jeg kender det alt for godt det med, at kommunen vil have, at de ældre efterhånden skal bruge nettet til alt. Min gamle mor er fuldstændig modstander af internettet, så det kommer der meget brok fra hendes side over.

    Hvad angår toiletstole, så var jeg faktisk slet ikke klar over, at de kan købes online, men det kan da godt være, at jeg skal købe sådan en til min mor. Det ville i hvert fald gøre tingene lidt nemmere.

  2. Du har opdraget din datter godt – og det er jo noget, som man får gavn af, når man bliver ældre.

Der er lukket for kommentarer.